Mike Veerman

Mike Veerman

Ik ben Mike Veerman en ik woon in Hoorn. Ik heb mijn hele leven al een grote liefde voor dans, beweging en de werking van het lijf. Toen ik op mijn 13e begon met dansen, vond ik voor mezelf een plek waar ik voelde dat ik mezelf mocht zijn. Met dans voelde ik me veilig, vrij, stromend, in verbinding met mezelf. 

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de docent dans opleiding aan de Academie voor Theater en Dans. Vanaf dat moment richtte ik me op het aanbieden van danslessen, waarin de helende kracht van dans en beweging de basis is. Dit deed ik vanuit Stichting TjillSkillz en Stichting ReDiscoverMe.

 

Op mijn pad heb ik me nog meer verdiept in heling, spiritualiteit, werken met een grote hoeveelheid aan variërende doelgroepen, begeleiding en space holden. Naast dans ben ik me gaan verdiepen in lichaamswerk. In mijn praktijk, die ik in augustus 2023 heb opgezet, genaamd ‘Somatic Freedom’ breng ik lichaamswerk en dans samen met als doel, mensen helpen met het loslaten van fysieke/emotionele/mentale belemmeringen, die niet meer dienen zodat je meer vanuit vrijheid kan leven.

“When you bring touch in total presence and let go of your mind, TOUCH becomes MEDITATION”
 - Satyarthi Peloquin-

"Als je iets echt wilt, spant het hele universum samen om je daarbij te helpen - Paulo Coelho, De Alchemist."