Lisa Groenewoud

Hi! Mijn naam is Lisa en ik ben dit jaar stagiair bij Tjillskills. Ik ben in 2019 afgestuurd aan het Lucia Marthas institute for Performing Arts (MBO). Hierna heb ik een tussenjaar genomen om het werkveld te ontdekken. Ik besloot naar aanleiding daarvan verder te studeren aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, opleiding Docent Dans. Ik heb al 10 jaar danservaring en ben begonnen in de hiphopscene. Vandaaruit ben ik verder gegaan met andere dansstijlen zoals dancehall , contemporary en experimental.
 
Werk ervaring
Ik werkte in 2020-2022 bij Studio Expo. Dit is een escape room en voorstelling in één, speciaal voor kinderen. Ik was hier danser en actrice en heb veel plezier gehad. Daarnaast trad ik dit jaar op bij het festival Afro Vibes.
 
Toen ik voor het eerst een kijkje kwam nemen bij Tjillskillz, voelde dat gelijk als een warm bad. Dit is een plek waar mooie creatievelingen bij elkaar komen om samen te zijn en te creëren. Ik ben er klaar voor om samen met deze mooie mensen te werken en ze hier en daar te mogen inspireren met de kracht van dans.

Everything is going to fall into place exactly as it should, exactly when it should. 
- we the urban -